Gatenkaas

Afgelopen week zijn er op de bovenste twee verdiepingen doorbraken gemaakt van het ene pand naar het andere. Ook is er een stuk vloer uitgebroken, daar waar uiteindelijk het nieuwe trapgat moet komen. Het resultaat is een heerlijke gatenkaas.

Deze puincontainer van 40 kub is inmiddels helemaal volgestort. Netjes afgevuld tot zo’n 20 centimeter boven de rand. Toen het containerbedrijf kwam om ‘m weer op te halen, bleek hij echter veel en veel te zwaar om op te laden. In de ‘kleine lettertjes’ blijkt te staan dat de container maar met 13.000 kilo gevuld mag worden. Wij hebben er alleen puin in gegooid (geen hout of andere lichte dingen) en dat schijnt x 40 kub 39.000 kilo te wegen. 39.000 kilo! Dat hebben wij met z’n allen al afgevoerd! We zitten nu wel een beetje met de vraag hoe wij hadden moeten weten hoe zwaar de container zou worden. Wegen?!

Deel deze Post

Gerelateerde Blogs