Geheim van de Tarwewijk

Dennis is van de zomer geïnterviewd door videograven over zijn rol in de tarwewijk. Daar is een speciale Samenhuis Ernaast Geheim van de Tarwewijk aflevering uit gerold. We zijn stiekem toch wel een beetje trots! Eer aan God natuurlijk die ons oproept om onze naaste te dienen en wat opgevangen wordt door dit leuke programma.

Omschrijving van de aflevering:

Samenhuis Ernaast is een bijzondere plek in de Tarwewijk. Hier heeft Dennis Bouwen, samen met een aantal andere gezinnen, een woongemeenschap opgezet, gebaseerd op hun christelijke geloofsovertuiging. Ze hebben ervoor gekozen om niet de traditionele kerkroute te volgen, maar hun geloof op een andere manier vorm te geven én tegelijkertijd iets te betekenen voor hun omgeving. Elke week openen ze hun deuren en koken ze voor zowel hun medebewoners als geïnteresseerde buurtgenoten, waarmee ze een hechte gemeenschap creëren. In deze aflevering gaan we in gesprek met Dennis, Pieter en Sophie, die ons een inkijkje geven in het dagelijks leven in deze hechte woongemeenschap.

Deel deze Post

Gerelateerde Blogs