Gezocht: bijzonder gewone huisgenoten

In de zomer van 2024 komt er in Samenhuis Ernaast, Rotterdam, een woongedeelte vrij (100m2, drie slaapkamers). Het Samenhuis heeft op dit moment 15 bewoners; 8 volwassenen en 7 kinderen. Ieder stel/gezin/single heeft een eigen woongedeelte, daarnaast is er een gemeenschappelijke woonkamer/keuken, schuurtje en dakterras.

We richten ons als woongroep op de multiculturele prachtwijk waar ons huis staat en proberen daarbij te leven vanuit de visie van Stichting Presentie. Dit doen wij omdat we geloven dat Jezus ons roept om gemeente te zijn, elkaar en onze naasten lief te hebben. Daarnaast heeft iedereen gewoon een eigen baan of dagelijks taken. 

Lijkt het jullie tof om (met je gezin) deel uit te maken van Samenhuis Ernaast en samen met ons Jezus zichtbaar te maken in de Tarwewijk? Stuur dan een mailtje naar info@samenhuis.nl voor meer info en verdere kennismaking. Of spreek iemand van ons aan. En check natuurlijk ff onze website, ons eerste visie-document en www.presentie.nl.

Bekijk deze aflevering van geheim van de tarwewijk voor een beeld van Het Samenhuis Ernaast.
https://www.rijnmond.nl/tv/aflevering/geheim-van-de-tarwewijk/1557816_20221102171800

Liefs

Tomas * Sophie * Timea * Emine (vertrekken) 

Dennis * Amber * Menno * Anne * Levi * Megin * Yasalde * Neni * Yari * Yaël * Pieter (verwelkomen)

Deel deze Post

Gerelateerde Blogs