Alle deuren open!

 

Na een periode van veel regelen, bedenken en dromen, heeft God de laatste deur naar het Samenhuis geopend! Na een bezoekje aan de notaris togen we met twee handen vol sleutels naar ons eigen Samenhuis! Er zitten nu nog vier voordeuren in (de stalen deuren zijn inmiddels vervangen), dat wordt er straks één.

 

We zijn meteen fanatiek aan het klussen geslagen. Eerst moeten alle plafonds en tussenwandjes eruit, zodat we kunnen zien hoe de balken er aan toe zijn. De puincontainer komt pas in januari, want die mag met de feestdagen niet blijven staan. Tegen die tijd kunnen we die achter elkaar vullen. Deze week komt er een flinke ploeg vrijwilligers om ons te helpen, dus we verwachten dat die de puinhoop nog wat groter maken 😉

 

Maar eerst: kerst! De stoffige klusplunje werd verwisseld voor galajurken en colberts. Na een vrolijk dansje op de stoep op het ritme van de brassband, hebben we met elkaar een heerlijk ontspannen kerstdiner genoten, waarbij ook Marjon gezellig aanschoof. Eigenlijk vonden we het wel toepasselijk om in het Samenhuis kerst te vieren, maar het ontbreken van een werkend toilet gaf de doorslag om daar toch maar vanaf te zien. Al hadden Jozef en Maria indertijd vast ook geen wc en stromend water tot hun beschikking.

Deel deze Post

Gerelateerde Blogs