Toiletbril dicht, a.u.b!

We genieten van het klussen! Zelfs degenen die er het meest tegenop zagen, zijn nu vrolijke en fanatieke klussers. Omdat we allemaal ook gewoon nog onze baan, studie of gezin hebben, blijft er weinig tijd over voor andere dingen, dat maakt het soms wel zwaar. Vandaar dat onze wc er niet zo schoon uitziet…

Het probleem van de veel te zware puincontainer is inmiddels opgelost. Een grijper heeft de helft van het puin in een andere container gestort en aldus zijn de duizenden kilo’s alsnog afgevoerd. Wij hebben ons lesje geleerd en bestellen inmiddels kleinere containers.

Kozijnen! Alle nieuwe kozijnen moeten drie keer in de grondverf gezet worden en één keer in de lak voordat ze in de gevel gezet worden. Als ze gezet zijn, moeten ze nog een keer afgelakt worden. Alle kozijnen moeten dus vijf keer geverfd – en tussendoor geschuurd – worden. We waren dus heel blij met de recordklusploeg van afgelopen zaterdag: 18 harde werkers! Dankzij hen zijn er nu voldoende kozijnen gelakt om deze week te beginnen met kozijnen stellen. Onze nieuwe buurman blijkt steigerbouwer te zijn en hij zet morgen (maandag 5 maart) een steiger aan de achterkant van het Samenhuis. Intussen verven wij vrolijk voort.

 

 

Deel deze Post

Gerelateerde Blogs