Van nul tot nu: de 3e verdieping

Het is voor ons ook weer even schrikken als we de foto’s zien van hoe het was. En wat is er door ons en vele vrijwilligers al een berg werk verzet (soms letterlijk!).

Hieronder van aankoop tot nu: de metamorfose van de 3e verdieping. Voor de duidelijkheid tonen we hier alleen foto’s die richting de achtergevel en in het linkerhuis gemaakt zijn. Overigens is dit de verdieping die al het meest ‘af’ is, want we werken steeds van boven naar beneden.

De 3e verdieping zoals het was: een keukentje en badkamer in het midden van de verdieping (december 2011)
3e verdieping: tussenmuren gesloopt (begin januari 2012)
3e verdieping: plafond gesloopt en doorbraken gemaakt (eind januari 2012)
3e verdieping: achtergevel uitgebroken en gedeeltelijk zichtbaar het trapgat naar het toekomstige dakterras (maart 2012)
3e verdieping: het balkon is bij de woning getrokken door het te overkappen met glas, zodat er een soort serre ontstaat. Tegen de wanden is metal stud gezet. Nu zijn we bezig met het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk en plaatsen we isolatiemateriaal tussen het metal stud. Als dat klaar is, schroeven we er gipsplaten tegenaan en is alles netjes afgewerkt. (juli 2012)
Deel deze Post

Gerelateerde Blogs