Wij verenigen ons

Vandaag zetten we een mijlpaal neer: we richten officieel, bij de notaris, Vereniging Samenhuis Ernaast op! Vanaf dit moment is de vereniging een rechtspersoon, die bijvoorbeeld een hypotheek af kan sluiten en een huis kopen. En laten we dat nu net van plan zijn…

Volgende week woensdag, 16 maart 2011, moeten we officieel beslissen of we door willen gaan met het traject om de kluspanden aan te kopen. Hoewel nog niet alles 100 % duidelijk is, hoeven we daar niet meer over na te denken: we gaan ervoor!

Vanaf dat moment kunnen we met de architect rond de tafel gaan zitten om ons Samenhuis van een nieuwe indeling te voorzien. Binnen een maand (dus voor half april) tekenen we dan de koopovereenkomst met de gemeente Rotterdam. In samenwerking met de architect maken we een Plan van Aanpak en vragen we de nodige bouwvergunningen aan. Binnen vier maanden na het tekenen van de koopovereenkomst (dus ergens in de zomervakantie) krijgen we de sleutel en kunnen we beginnen met klussen. En nog meer klussen… En nog veel meer klussen…

Zei ik vakantie? Voorlopig even niet dus!

Deel deze Post

Gerelateerde Blogs