Als je ideeën hebt en/of mee wilt denken over de visie, laat het ons weten. Samen maken we er wat moois van!

De basis

Als we naar ons leven kijken zien we drie dingen. Deze drie hebben alles met elkaar maken, en we zijn ervan overtuigd dat ze met elkaar in balans moeten zijn. Dit zijn:

Het is energie, rust en wijsheid die we krijgen van God als basis voor ons leven. Zonder Hem kunnen wij niks. Hij vraagt ook ons om naar anderen, evenveel als we naar onszelf kijken.

We willen als huis een plek van rust en eenheid zijn. Mensen die ons huis bezoeken zullen dit voelen en graag onderdeel van de gemeenschap willen zijn en willen bijdragen.

Daarnaast zorgt onrust in een groep dat alle energie naar de groep gaat, maar rust en eenheid zorgen dat je samen verder komt dan alleen.

Er te zijn voor anderen is ons doel. We zien onszelf als mensen met tijd, wil en mogelijkheden om er te zijn voor anderen. Dit in eerste om er gewoon te zijn voor mensen; geen grote projecten of initiatieven maar relaties met mensen. Samen lachen, huilen en werken.

Daarnaast is het ook kijken wat er nodig is in de wijk, wat mensen willen of al begonnen zijn. Daar willen wij bij aansluiten, niet als karttrekkers, maar als helpers om anderen in staat te stellen wat zij willen bereiken. Meer informatie over deze aanpak vind je op de presentie-website.

Een goede balans in onze tijdsverdeling tussen deze drie gebieden hebben we nodig om te kunnen blijven functioneren. Zonder wijsheid en kracht kunnen we niks bereiken, toepassing van die wijsheid en kracht zorgt voor leven. Tegelijk zijn wij allemaal verschillende mensen, en moeten we zorgen dat we zelf en als groep gezond blijven.

De toepassing

We zijn bezig om deze leesbaar op de website te krijgen, even geduld, of loop even langs 😉